• Anasayfa
  • Endüstriyel Mutfak - Sabah Gazetesi
SABAH

Endüstriyel Mutfak - Sabah Gazetesi

Evlerimizde kullandığımız basit ve küçük ölçekli mutfaklardan farklı olarak daha çok büyük ölçekli, çok fonksiyonlu ve aynı anda birden çok yemek yapma işleminin yapılabildiği sistemleri olan mutfaklardır.

Endüstriyel mutfaklar, otel, restoran, cafe, pastane, büfe tarzı sürekli aktif şekilde üretim yapılan yemek servisi hizmeti veren işletmelerde, hem de toplu yemek siparişleri üzerine toplu yemek üretimi yapan catering firmaları ya da yemek fabrikaları gibi işletmelerin kullandıkları mutfak yapılarıdır.

Sabah Gazetesi, 30 Nisan 2018 Pazartesi günü yayımlamak üzere "Endüstriyel Mutfak" özel dosya hazırlıyor.

Türkiye baskısı yayımlanacak bu özel dosyada:
- Endüstriyel mutfak sektörünün hacmi ve sektörel büyüklüğü.
- Sektörün dünya pazarındaki durumu.
- Endüstriyel mutfak ekipmanları nerelerde ve kimler tarafından kullanılır?
- Ülkemizdeki sektör oyuncularının globalde rekabeti ne durumdadır?
- Sektörün 2018 yılının son çeyreğinde beklentileri?

Bu özel dosyada yer almak, ürün ve markanızı tanıtmak için hemen yerinizi ayırtabilirsiniz.

Saygılarımızla,

TURKUVAZ REKLAM PAZARLAMA
SON REZERVASYON
26 NİSAN 2018, PERŞEMBE
SON İLAN TESLİM
27 NİSAN 2018, CUMA
AYRINTILI BİLGİ İÇİN
Burcu USLU (Satış Müdürü)
t: 0212 - 354 34 64 | f: 0212 - 354 40 20 | m: 0545 - 874 29 28
e: burcu.uslu@sabah.com.tr
Ceren ERDOĞAN (Satış Uzmanı)
t: 0212 - 354 33 52 | f: 0212 - 354 40 20 | m: 0505 - 185 05 77
e: ceren.erdogan@sabah.com.tr
REZERVASYON İÇİN
Tarık LÜKÜ (Rezervasyon Koordinatörü)
t: 0212 - 354 33 93 | f: 0212 - 354 33 77
e: tarik.luku@sabah.com.tr

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı, No:153,
34349 Balmumcu, Beşiktaş - İSTANBUL
t: 0212 - 354 38 77 | f: 0212 - 354 40 20

BİZE ULAŞIN